Bestemmingsplan ‘Zuiderklip’

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken gelet op artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 3 juni 2010 het bestemmingsplan ‘Zuiderklip’ heeft vastgesteld overeenkomstig het ontwerp zoals dat ter inzage heeft gelegen.

Het plan heeft betrekking op de ontwikkeling van het gebied Zuiderklip (voorheen bestemd als vierde spaarbekken) waarbij een combinatie plaats vindt van natuurontwikkeling en vergroting van de veiligheid in het kader van het project Ruimte voor de Rivier.

Voor het nieuwe bestemmingsplan is een MER opgesteld. De raad heeft het MER bij zijn beoordeling betrokken.

Het vastgestelde plan ligt vanaf vrijdag 11 juni 2010, gedurende zes weken (tot en met 22 juli 2010), op het gemeentehuis, Park 1 te Made, voor eenieder ter inzage.

Het plan is eveneens langs elektronische weg te raadplegen op de gemeentelijke website.

Belanghebbenden kunnen beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 EA te ’s-Gravenhage.

Het besluit treedt in werking daags na de termijn van terinzagelegging. Binnen de termijn van terinzagelegging is het mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om voorlopige voorziening schorst de inwerkingtreding van het besluit totdat op het verzoek is beslist.

Made, 10 juni 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven