Voorbereiding bestemmingsplan ‘Westeinderweg 6 en 8’

Op grond van het bepaalde in artikel 1.3.1, eerste lid, van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) maken burgemeester en wethouders van Leidschendam-Voorburg bekend dat zij voornemens zijn om voor de locaties Westeinderweg 6 en 8 te Leidschendam-Voorburg, een nieuw bestemmingsplan voor te bereiden.

Omschrijving plangebied

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de locaties Westeinderweg 6 en 8 in het buitengebied van Leidschendam-Voorburg.

Aanleiding nieuw bestemmingsplan

Het nieuwe bestemmingsplan heeft betrekking op het ruimtelijk initiatief van de verzoekers voor de herinrichting van hun percelen. Het betreft de herontwikkeling van het kleine agrarisch loonwerkbedrijf aan Westeinderweg 6 en de hersituering van de bedrijfswoning van het agrarisch bedrijf aan de Westeinderweg 8. Het huidige bestemmingsplan ‘Landelijk Gebied 2001’ biedt voor de beoogde herontwikkeling geen bruikbaar juridisch-planologisch kader. Hiertoe is een herziening van het huidige bestemmingsplan noodzakelijk.

Zienswijze/advies

Omtrent het voornemen tot het voorbereiden van het bestemmingsplan liggen geen stukken ter inzage en is er geen gelegenheid om zienswijzen naar voren te brengen. Ook wordt geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld advies uit te brengen omtrent dit voornemen.

De mogelijkheid om een zienswijze in te dienen wordt later geboden, waaraan een kennisgeving op de gebruikelijke wijze vooraf zal gaan.

Naar boven