Bestemmingsplan eerste partiële herziening terbregge Oost

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat met ingang van vrijdag 11 juni 2010 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met 22 juli 2010) het ontwerp van de eerste partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Terbregge-Oost’ voor eenieder ter inzage ligt bij:

  • de Stadswinkel Centrum,stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater, tegenover hoofdbureau politie) openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur; behalve op donderdag (09.00 uur tot 13.30 uur).

  • De secretarie van de deelgemeente Hillegersberg Schiebroek, Melanchtonweg 100.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

De herziening bestaat alleen uit een wijziging van de plankaart, waarbij het gebied ter plaatse van de woning aan de Bergse linker Rottekade 317b de bestemming ‘Woningen’ (W.2) krijgt.

Het plan is opgesteld omdat is gebleken dat bij vaststelling van het bestemmingsplan ‘Terbregge-Oost’ nagelaten was een met bouwvergunning gerealiseerde woning aan de Bergse linker Rottekade 317b als zodanig te bestemmen.

Gedurende bovengenoemde termijn kan eenieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de gemeenteraad, door tussenkomst van de directeur van de dS+V, RO/Bestemmingsplannen, postbus 6699, 3002 AR Rotterdam.

Tevens kunnen gedurende deze termijn door eenieder mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar worden gemaakt. Degenen die mondeling willen reageren kunnen dat, na telefonische afspraak, doen op donderdag 22 juli ten kantore van de dS+V, Galvanistraat 15 (Europoint II). Voor het maken van een afspraak kunt u op maandagmiddag of woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur 010-489 4165 bellen.

Rotterdam, 9 juni 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen:

H. Goedhart,

algemeen directeur dS+V.

Naar boven