Voorbereidingsbesluiten Schansweg en Burgemeester Baumannlaan

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 27 mei 2010 heeft verklaard dat bestemmingsplannen worden voorbereid voor gronden gelegen aan/in de/het:

  • 1. Schansweg, code BPW, teneinde ongewenste ontwikkelingen te voorkomen;

  • 2. Burgemeester Baumannlaan, code BPV, teneinde ongewenste ontwikkelingen te voorkomen

zoals deze nader zijn aangegeven op de bij de besluiten behorende en als zodanig gewaarmerkte kaarten. De raad heeft hierbij bepaald dat de voorbereidingsbesluiten op vrijdag 11 juni 2010 in werking treden en een werkingsduur hebben van één jaar.

De voorbereidingsbesluiten en de daarbij behorende kaarten, die uitsluitend de grenzen aangeven van de gebieden waarvoor bestemmingsplannen worden voorbereid, liggen met ingang van vrijdag 11 juni 2010 gedurende 6 weken op werkdagen ter inzage bij:

  • de Stadswinkel Centrum, Stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater, tegenover politiebureau). De Stadswinkel is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur en op donderdag van 09.00 tot 13.30 uur;

  • de besluiten kunnen tevens worden ingezien bij het kantoor van de secretarie van de deelgemeente Overschie, Burgemeester Baumannlaan 178.

Rotterdam, 9 juni 2010

namens dezen,

algemeen directeur dS+V,

H. Goedhart.

Naar boven