Tervisielegging ontwerpbestemmingsplan De Engh – Singel/De Larix

Burgemeester en wethouders van Bussum maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 10 juni 2010 gedurende zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan De Engh – Singel/De Larix ter inzage ligt.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan De Engh – Singel/De Larix met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van 10 juni 2010 gedurende een periode van zes weken ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis. De Centrale Balie is geopend op kantoordagen van 8.30 tot 17.00 uur en op woensdag tot 19.00 uur. Tevens is dit ontwerpbestemmingsplan raadpleegbaar op de website van de gemeente Bussum, www.bussum.nl onder het kopje snel naar; bestemmingsplannen; Bestemmingsplan De Engh – Singel/De Larix

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van zes weken kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan De Engh – Singel/De Larix naar voren brengen. Een schriftelijke zienswijze moet worden gericht aan de gemeenteraad van Bussum, Postbus 6000, 1400 HA Bussum. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar, te bereiken op telefoonnummer 035-69 28 868.

Bussum, 9 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Bussum.

Naar boven