Kennisgeving bestemmingsplan Nieuwdorperweg naast nummer 33, Reeuwijk-Brug

Burgemeester en wethouders van Reeuwijk geven overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van hun voornemen een bestemmingsplan voor te bereiden en in procedure te brengen voor het perceel grond gelegen aan de Nieuwdorperweg naast nummer 33.

Het bestemmingsplan plan beoogt medewerking te verlenen aan de bouw van een vrijstaande woning met bijbehorende bouwwerken op een braakliggend voormalig agrarisch perceel. Het plangebied ligt in het zuidwesten van de kern Reeuwijk-Brug, globaal tussen de rijksweg A12 (ten westen van het plangebied), de Nieuwdorperweg (ten noorden van het plangebied) en het bedrijventerrein Zoutman (ten oosten van het plangebied).

Het plan voorziet in de bouw van een vrijstaande woning.

Op grond van artikel 1.3.1 lid 2 Besluit ruimtelijke ordening melden wij dat er op dit moment nog geen stukken ter inzage liggen en dat er geen zienswijzen kunnen worden ingediend. Pas bij het ter inzage leggen van het ontwerpbestemmingsplan is het mogelijk om een zienswijze kenbaar te maken bij de gemeenteraad. Het ontwerpbestemmingsplan zal naar verwachting met ingang van 17 juni 2010 voor een periode van zes weken ter inzage worden gelegd.

Reeuwijk, 9 juni 2010

Naar boven