Ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding woongebied Ruitersbos e.o., sportcomplex Burg. De Manlaan’

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Uitbreiding woongebied Ruitersbos e.o., sportcomplex Burg. De Manlaan’ ter inzage ligt. Dit ontwerpbestemmingsplan voorziet in de renovatie en uitbreiding van de clubaccommodatie van atletiekvereniging A.V. Sprint en de vestiging van een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang bij Hockeyclub Breda. De begrenzing van het plangebied is als volgt: ten noordwesten van het plangebied ligt de ecologische verbindingszone van de Aa of Weerijs. Ten noordoosten van de locatie ligt een manege en woonwijk Ruitersbos. Aan de zuidzijde grenst het plangebied aan het Mastbos.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van donderdag 10 juni 2010 tot en met woensdag 21 juli 2010 ter inzage bij Infobalie 19–20 in het Stadskantoor.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens te raadplegen op de website van de Gemeente Breda, www.breda.nl, via: ‘Direct naar’ bestemmingsplannen.

Zienswijzen

Tijdens bovengenoemde periode kunt u schriftelijk en mondeling uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. U kunt uw zienswijze sturen naar de gemeenteraad van de Gemeente Breda, postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u tijdens werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (076) 529 9005.

Breda, 8 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Breda,

P.A.C.M. van der Velden,

burgemeester.

R. Meulenbroek,

loco-secretaris.

Naar boven