Ontwerpprojectbesluit ‘Stadskanaal Noord – Waterland exploitatie’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Stadskanaal maken bekend dat het ontwerpprojectbesluit ‘Stadskanaal Noord – Waterland exploitatie’ gedurende een termijn van zes weken voor eenieder ter inzage ligt. Het ontwerpprojectbesluit maakt aan de Tros (zijde Krommewijk) zes halfvrijstaande en twee vrijstaande woningen mogelijk, waar momenteel vier vrijstaande woningen mogelijk zijn. Daarnaast stelt het ontwerpprojectbesluit de volgende perceelgebonden wijzigingen voor:

  • Een wijziging van twee stukjes groenvoorziening naar uitgeefbare grond;

  • De vergroting van een wooneiland aan de Tros (nabij nr. 13);

  • De uitbreiding van twee bouwvlakken.

Waar kunt u het ontwerp inzien?

Het ontwerpprojectbesluit ligt vanaf 10 juni tot en met 21 juli 2010 voor eenieder ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Stadskanaal. U kunt het ontwerpprojectbesluit ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u het plan op verschillende manieren kunt oproepen. U kunt het plan direct inzien door in het venster ‘ID’ de plancode NL.IMRO.0037.PB1002-on01 in te vullen. Ook is het projectbesluit te vinden op I www.stadskanaal.nl. In het gemeentehuis kunt u zowel de papieren als de digitale versie inzien.

De bestanden van het digitale projectbesluit zijn beschikbaar op:

http://ruimtelijkeplannen.stadskanaal.nl/plannen/NL.IMRO.0037.PB1002-/NL.IMRO.0037.PB1002-on01

U wilt reageren?

U kunt tot en met 21 juli 2010 uw zienswijze kenbaar maken. Dit kunt u schriftelijk doen door een brief te sturen aan burgemeester en wethouders van Stadskanaal, Postbus 140, 9500 AC Stadskanaal. U kunt dit ook mondeling doen door te bellen voor een afspraak naar, T (0599) 631 436.

Naar boven