Uitbreiding pluimveehouderij

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat het College van burgemeester en wethouders van Lingewaard op 6 april 2010 heeft besloten dat voor de uitbreiding van de pluimveehouderij Molenstraat 6b in Doornenburg geen milieueffectrapport noodzakelijk is.

Op 8 april 2009 (aangevuld op 8 februari 2010) hebben wij een aanmeldingsnotitie m.e.r. ontvangen van Van Westreenen voor het uitbreiden van de pluimveehouderij van ‘Het Anker’ V.O.F. voor het bedrijf gelegen aan de Molenstraat 6b te Doornenburg. De aanmeldingsnotitie m.e.r., ‘Het Anker’ V.O.F. gaat in op de uitbreiding van de pluimveehouderij gelegen aan de Molenstraat 6b in Doornenburg, kadastrale ligging: gemeente Doornenburg, sectie A, nummer 3096. Voor deze uitbreiding wordt na deze m.e.r.-procedure een aanvraag voor een milieuvergunning ingediend.

Wij zijn van mening dat de uitbreiding van de pluimveehouderij gelegen aan de Molenstraat 6b in Doornenburg niet leidt tot belangrijke nadelige milieueffecten. Het opstellen van een milieu-effectrapport is daarom niet noodzakelijk.

Vanaf donderdag 10 juni 2010 tot en met woensdag 21 juli 2010 kunnen de stukken worden ingezien tijdens de bezoektijden van de Gemeentewinkel te Huissen. Buiten de bezoektijden kunnen de stukken worden ingezien na telefonische afspraak.

Bij deze procedure is geen bezwaar en/of beroep mogelijk. Dit is mogelijk bij de nog te volgen milieuvergunningprocedure.

Naar boven