Vooraankondiging op grond van artikel 1.3.1. Bro projectbesluit tijdelijke bouwweg en bouwterrein

Overeenkomstig artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) en artikel 3:12 van de algemene wet bestuursrecht maken burgemeester en wethouders van de gemeente Bunschoten bekend dat een projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening wordt voorbereid ten behoeve van de aanleg van een tijdelijke bouwweg en tijdelijk bouwterrein voor de uitvoering van het project Kuststrook-Oost/Zuyderzee.

Het plangebied sluit aan op de Garnalenweg en loopt met een bocht naar een buitendijks gelegen gebied in het randmeer ( Eemmeer) ten oosten van het gebied Oostmaat.

Thans worden geen stukken ter inzage gelegd. Van deze mogelijkheid zal te zijner tijd kennis worden gegeven in de Staatscourant, de Bunschoter, www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website.

Op grond van artikel 1.3.1, lid 2 Bro melden wij hier dat op dit moment géén gelegenheid wordt geboden zienswijzen omtrent dit voornemen naar voren te brengen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen. In een later stadium – als het ontwerp voor het in voorbereiding zijnde projectbesluit daadwerkelijk is opgesteld – zal de mogelijkheid worden geboden om zienswijzen in te brengen. Deze terinzagelegging van het ontwerp zal afzonderlijk worden gepubliceerd in de Staatscourant, de Bunschoter, www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke site. Op dat moment is het ook mogelijk om zienswijzen in te dienen. Voor meer informatie over deze vooraankondiging kunt u contact opnemen met de afdeling VROM (de heer J.E.P.M. Reijnen, tel. 033-2991569).

Bunschoten, 9 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Bunschoten,

M. van de Groep,

burgemeester.

J..P. van Velden,

secretaris/directeur.

Naar boven