Ontwerp uitwerkingsplan en exploitatieplan De Graafschap fase 1 (4041)

Het college van Dronten maakt bekend dat het ontwerp ‘1e uitwerkingsplan Biddinghuizen – De Graafschap fase 1 (4041)’ alsmede de bijbehorende ‘1e herziening van het globale exploitatieplan De Graafschap’ ter inzage ligt.

Het gebied waarop dit uitwerkingsplan en bijbehorend exploitatieplan betrekking hebben maakt onderdeel uit van de nieuwe woonwijk De Graafschap welke aan de zuidoostzijde van de kern Biddinghuizen ligt, langs de Bremerbergweg en de Oldebroekerweg. De Graafschap fase 1 ligt aan de noordkant van de nieuwe woonwijk.

Het uitwerkingsplan maakt (samen met het exploitatieplan) woningbouw mogelijk in de 1e fase van De Graafschap. Op basis van het verkavelingsplan zijn de wegen, het groen, het water en de locaties voor woningbouw inbestemd.

U kunt de betreffende stukken van 10 juni 2010 tot en met 21 juli 2010 tijdens openingstijden inzien (6 weken) bij:

  • de publieksbalie van het gemeentehuis;

  • de openbare bibliotheek te Dronten.

De gehele plannen zijn ook beschikbaar op www.dronten.nl onder het submenu Mijn gemeente, Bouwen en Wonen – bestemmingsplannen. Het uitwerkingsplan staat ook op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn:

  • kan eenieder een zienswijze indienen tegen het ontwerp uitwerkingsplan;

  • kunnen (alleen) belanghebbenden een zienswijze indienen tegen het ontwerp exploitatieplan.

Dit kan schriftelijk bij het college van de gemeente Dronten, t.a.v. de afdeling Ruimtelijke en Economische Ontwikkeling, Postbus 100, 8250 AC DRONTEN. U kunt geen zienswijze per e-mail indienen. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling zienswijzen indienen. Dit kan door een afspraak te maken via het secretariaat van de afdeling REO, tel. (0321) 388 251. Wilt u bij uw zienswijze duidelijk aangeven of het een zienswijze betreft tegen het uitwerkingsplan, het exploitatieplan of tegen beide?

Na vaststelling van het uitwerkingsplan door het college van Dronten ligt het plan ter visie voor beroep en/of voorlopige voorziening bij de Raad van State.

Dronten, 9 juni 2010

Het college van Dronten,

secretaris,

R. Kool.

Burgemeester,

A.B.L. de Jonge.

Naar boven