Bestemmingsplan Bedrijfslocatie Nieuw Oranjekanaal 73–75

Het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoek van Holland maakt bekend dat met ingang van vrijdag 11 juni 2010 gedurende een periode van zes weken (dus tot en met 22 juli 2010) het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Bedrijfslocatie Nieuw Oranjekanaal 73–75’ met de bijbehorende stukken voor een ieder ter inzage ligt bij:

  • de deelgemeente Hoek van Holland, Prins Hendrikstraat 161 te Hoek van Holland.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure.

Aanleiding voor het projectbestemmingsplan is het initiatief tot uitbreiding van de bedrijfslocatie gelegen aan het Nieuw Oranjekanaal 73–75 waarbij de resterende ruimte tot aan de Tweede Ontsluitingsweg Hoek van Holland wordt ingevuld.

De bedrijfslocatie bevindt zich in de deelgemeente Hoek van Holland in het gebied ‘Lange Bonnen’. De locatie grenst in het oosten aan het Nieuw Oranjekanaal en wordt in het noorden en westen begrensd door de aan te leggen Tweede Ontsluitingsweg Hoek van Holland. Het plan omvat de uitbreiding van het bedrijfskavel van Mustang Demolition met het aangrenzende gebied dat resteert tussen de huidige kavel en de Tweede Ontsluitingsweg Hoek van Holland.

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder over het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk, dan wel mondeling gemotiveerde zienswijzen kenbaar maken aan de deelgemeenteraad.

  • a) Schriftelijke zienswijzen dienen te worden geadresseerd aan de deelgemeenteraad van de deelgemeente Hoek van Holland, Postbus 10, 3150 AA te Hoek van Holland.

  • b) Zij die mondeling willen reageren kunnen dat, na telefonische afspraak, ten kantore van de deelgemeente Hoek van Holland. Voor het maken van een afspraak kunt u mevr. M. van Dijk op maandagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur op 0174-315123 bellen.

Rotterdam, 10 juni 2010

Dagelijks bestuur.

Naar boven