Vastgesteld Bestemmingsplan Kottenseweg 184

De raad van de gemeente Winterswijk heeft in zijn vergadering van 27 mei 2010 het bestemmingsplan ‘Kottenseweg 184’ met nummer V-6 vastgesteld.

Het bestemmingsplan maakt de vestiging mogelijk van een tuincentrum in het voormalige Veewaaggebouw. Daarnaast wordt het buitenterrein ingericht als parkeerplaats en komt er ruimte voor het uitstallen van bomen, potplanten en dergelijke.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ‘Kottenseweg 184’ en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van 9 juni 2010 gedurende 6 weken tot en met 21 juli 2010 ter inzage bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25. Het bestemmingsplan en het raadsbesluit zijn digitaal raadpleegbaar via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl. Het plan en het raadsbesluit zijn ook te raadplegen via onze website: www.winterswijk.nl/wonen en leven/ruimtelijke ordening/deelplannen buitengebied.

Beroep

Gedurende de termijn kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Beroep kan worden ingesteld door:

  • degenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend bij de gemeenteraad;

  • belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen.

Het beroepschrift kunt u in tweevoud sturen naar de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA te Den Haag.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking daags na afloop van de hiervoor vermelde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State wordt ingediend, treedt dit besluit echter niet in werking voordat op dát verzoek is beslist.

Winterswijk, 8 juni 2010

Burgemeester en wethouders.

Naar boven