Ontwerpprojectbesluit Wouterstraat

Burgemeester en wethouders van de gemeente Horst aan de Maas maken bekend dat er een verzoek om medewerking te verlenen aan een projectbesluit is ontvangen van Mevrouw A.P.H. Kleuskens, voor het realiseren van 2 bouwkavels op het perceel Wouterstraat ongenummerd te America, kadastraal bekend gemeente Horst, sectie I, nr 972.

Wij zijn voornemens medewerking te verlenen aan de realisatie van dit voornemen door middel van het nemen van een projectbesluit op grond van artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening (Wro).

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht ligt het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken met ingang van 11-6-2010 t/m 23-7-2010, tijdens kantooruren, gedurende een periode van zes weken voor eenieder ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Horst aan de Maas, Wilhelminaplein 6 te Horst.

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken zijn tevens vanaf 11 juni 2010 te raadplegen op onze website, www.horstaandemaas.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende deze periode van zes weken kunnen ten aanzien van het ontwerpbesluit tot het nemen van een projectbesluit mondeling of schriftelijk gemotiveerd zienswijzen worden ingediend bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 6005, 5960 AA Horst.

Horst, 10 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Horst aan de Maas,

C.H.C. van Rooij,

burgemeester.

A.P.M. ter Voert,

secretaris.

Naar boven