Ontwerpprojectbesluit Hoge Scheiddijk 1 Ruurlo

Voor het perceel Hoge Scheiddijk 1 in Ruurlo geldt het bestemmingsplan ‘Buitengebied, 1995’ (Ruurlo). Het perceel heeft de bestemming ‘Agrarisch gebied’ met de medebestemming ‘Agrarische doeleinden, 1 ha’. In deze bestemming staat dat gebouwen alleen mogen worden gebouwd ten dienste van de agrarische bestemming. De gemeente kan hiervan afwijken door een projectbesluit te nemen. De gemeente is van plan een projectbesluit te nemen voor het verbouwen van een schuur tot woning.

Het ontwerpprojectbesluit ligt met bijlagen van 9 juni tot en met 20 juli 2010 ter inzage in de Gemeentewinkel, marktstraat 1 in Borculo. Binnen deze termijn van zes weken kan iedereen zijn mening geven over het ontwerpprojectbesluit. Dit heet het indienen van zienswijzen.

U kunt schriftelijk zienswijzen indienen door een brief te sturen naar burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA in Borculo. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Projecten, 0545-250 325. Alleen degene die tijdig zienswijzen indienen, kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk projectbesluit. Deze publicatie, het ontwerpprojectbesluit en de bijlagen zijn ook de lezen via de gemeentelijke website (www.gemeenteberkelland.nl onder Actueel → Ruimtelijke plannen).

Naar boven