Ontwerpbestemmingsplan Kruiskamp, Beringstraat 5

Burgemeester en wethouders van Amersfoort (b en w) maken bekend dat, overeenkomstig artikel 3.8 eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerpbestemmingsplan ‘Kruiskamp, Beringstraat 5’ voor iedereen ter inzage ligt.

Inhoud van het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om aan de Beringstraat 5 een appartementengebouw met 23 appartementen te bouwen. Het plangebied wordt begrensd door de Beringstraat aan de noordzijde, de Davisstraat aan de oostzijde, de perceelsgrens van de school aan de Amundsenstraat aan de zuidzijde en het terrein van genoemde school aan de westzijde.

Inloopspreekuur woensdag 16 juni

Tijdens de periode van terinzagelegging zal er een inloopavond worden georganiseerd waarin het definitieve bouwplan en het ontwerpbestemmingsplan zijn in te zien. Tevens kan men vragen stellen aan de initiatiefnemers en de gemeente.

Het inloopspreekuur vindt plaats op 16 juni 2010 van 19.00 tot 20.30 uur in de voormalige gymzaal aan de Beringstraat 5 te Amersfoort.

Procedure

Van donderdag 10 juni tot en met woensdag 21 juli 2010 ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage bij de Informatiewinkel in de Observant, Stadhuisplein 7. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0307.bpberingstraat5-0201 en in pdf via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (klik op ‘zoeken in alle plannen ‘via de kaart’ en vervolgens op ‘Kruiskamp-Koppel’). Gedurende deze periode kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan aan de gemeenteraad kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar de gemeenteraad van Amersfoort, postbus 4000, 3800 EA Amersfoort. Voor het mondeling kenbaar maken van een zienswijze kunt u telefonisch contact opnemen met de heer A.R. Bruins telefoonnummer: 033-469 4864 of bij afwezigheid mevrouw S. Eissens 033-469 5124.

Naar boven