Ontwerpbestemmingsplan ‘Timmerfabriek’ inclusief uitwerkingsMER

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend, dat:

  • het ontwerpbestemmingsplan ‘Timmerfabriek’ inclusief uitwerkingsMER met ingang van 7 juni 2010 voor de duur van zes weken ter inzage ligt;

  • en er geen exploitatieplan zal worden vastgesteld

Gebiedsomschrijving

De locatie Timmerfabriek maakt deel uit van de herstructureringsopgave Belvédère, en is gelegen aan de Boschstraat/Frontensingel. De locatie is het vierde deelgebied van Belvédère dat ontwikkeld wordt. Het plangebied omvat de voormalige Timmerfabriek, gelegen aan de Boschstraat 5–9 en de directe omgeving. In de Timmerfabriek worden diverse culturele functies voorzien.

Terinzagelegging en digitaal beschikbaar stellen:

  • Met ingang van 7 juni 2010 ligt een exemplaar van het ontwerpbestemmingsplan en de bijlagen voor de duur van zes weken tijdens openingsuren ter inzage bij het GemeenteLoket (zie rubriek GemeenteLoket).

  • De stukken worden verbeeld op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de gemeentelijke website www.maastricht.nl → GemeenteLoket → ruimtelijke plannen.

  • Digitaal is het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende bijlagen beschikbaar gesteld op http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html;

Zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de Gemeenteraad van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht.

U kunt ervoor kiezen om in plaats van een schriftelijk zienswijze een mondelinge zienswijze in te dienen. Wij bieden u hiervoor de gelegenheid op 17 juni 2010 van 10.00 tot 11.00 uur of op 30 juni 2010 van 13.30 uur tot 14.30 uur. Als u van de gelegenheid tot het indienen van een mondelinge zienswijze gebruik wilt maken, dan verzoeken wij u om 24 uur voor de dag van uw keuze contact op te nemen met mw. C. Akkermans, telefoonnummer 043-3504576 voor het maken van een afspraak binnen bovengenoemde dagen en tijdstippen. Het gesprek zal plaatsvinden in het gemeentekantoor, Mosae Forum 10.

Maastricht, 4 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

De secretaris,

J.D. Nauta.

De waarnemend Burgemeester,

J.H.H. Mans.

Naar boven