Ontwerpbestemmingsplan Boxtel Noord

Burgemeester en wethouders van Boxtel maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van vrijdag 4 juni 2010 tot en met donderdag 15 juli 2010 het ontwerpbestemmingsplan Boxtel Noord ter inzage ligt.

Het plangebied is erg omvangrijk en wordt begrenst

  • in het westen door: de spoorlijn Boxtel – ’s-Hertogenbosch

  • in het noorden door: het gebied Sparrenrijk

  • in het oosten door: de Brederodeweg en de Bosscheweg

  • in het zuiden door: het gedeelte van het Smalwater tussen de spoorlijn en de brug in de Annastraat. En vanaf het kruispunt Annastraat – Baroniestraat tot de rotonde De La Salle vallen alle even huisnummers van de Baroniestraat, Mgr. Wilmerstraat en de Vicaris van Alphenlaan onder dit bestemmingsplan.

Aanleiding en inhoud

Dit ontwerpbestemmingsplan wordt gemaakt ter vervanging van een aantal sterk verouderde bestemmingsplannen. Hiermee wordt voldaan aan de wettelijke eis dat bestemmingsplannen niet ouder mogen zijn dan 10 jaar. In dit plan is slechts een beschrijving van de huidige situatie opgenomen. Mogelijke nieuwe ontwikkelingen binnen het plangebied kunnen in de toekomst alleen via kleinere plannen mogelijk gemaakt worden. Hiervoor zullen dan opnieuw afzonderlijke procedures gevolgd moeten worden.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Boxtel Noord is digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Daarnaast ligt het plan in kopie ook ter inzage in de leeshoek van het gemeentehuis, ingang Markt, en in de bibliotheek aan de Burgakker. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 8.30 tot 12.30 uur.

Zienswijze

Tot en met donderdag 15 juli 2010 kan iedereen mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk zienswijzen kenbaar maken bij de raad van de gemeente Boxtel, Postbus 10.000, 5280 DA Boxtel.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de behandelend ambtenaar van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de gemeente Boxtel, tel. (0411) 65 53 07.

Boxtel, 3 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Boxtel,

F.H.J.M. van Beers,

burgemeester.

J.K. Fraanje,

secretaris.

Naar boven