Ontwerpbestemmingsplan Mozartlaan-Beethovenlaan 2010

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Mozartlaan-Beethovenlaan 2010, 2010 in ontwerp hebben vastgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan wordt nu zes weken ter inzage gelegd. Na deze termijn zal de gemeenteraad het bestemmingsplan, afhankelijk van de zienswijzen, definitief vaststellen.

Het plan voorziet in de realisatie van zes grondgebonden woningen met daaronder een halfverdiepte stallingsruimte voor auto’s (westzijde plangebied) en één gebouw van 5 bouwlagen met 25 appartementen (oostzijde plangebied) aan de Mozartlaan/hoek Beethovenlaan te Doorwerth. Voor dit plan is in de zomer van 2008 een vrijstellingsprocedure op grond van artikel 19, lid 2 van de oude Wet op de Ruimtelijke Ordening opgestart. Het plan voorzag toen in de realisatie van twee appartementencomplexen van 5 respectievelijk 6 bouwlagen met daaronder halfverdiepte parkeergarages. In 2009 is besloten is deze procedure te stoppen en voor het aangepaste project een bestemmingsplan op te stellen. Eerder ingediende zienswijzen tegen de toen opgestarte vrijstellingsprocedure worden in deze bestemmingsplanprocedure niet meegenomen.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijlagen ligt met ingang van dinsdag 8 juni 2010 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Oosterbeek en de bibliotheek te Doorwerth. Daarnaast is het plan in te zien op de

website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0274.bp0121dw-on06 en op de gemeentelijke website www.renkum.nl/bestemmingsplannen onder ‘(voor)ontwerp’. De bronbestanden zijn beschikbaar viahttp://intercontent.renkum.nl/ro/plannen/NL.IMRO.0274.bp0121dw-/NL.IMRO.0274.bp0121dw-on06. Tijdens de termijn van terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan wordt nog een informatiebijeenkomst gehouden. De datum wordt nog bekendgemaakt in De Veluwepost.

Gedurende genoemde termijn kan een ieder, bij voorkeur schriftelijk, een zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via het secretariaat van de afdeling ROM, telefoon 026-33 48 493.

De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

Naar boven