Vastgesteld bestemmingsplan Buitengebied 2008, Plan van wijziging Deukerdijk 38 te Pannerden (wijzigingsplan ex artikel 3.6 lid 1 sub a Wro)

Burgemeester en wethouders van Rijnwaarden maken bekend dat zij op 25 mei 2010 het wijzigingsplan bestemmingsplan Buitengebied 2008, Plan van wijziging Deukerdijk 38 te Pannerden ongewijzigd hebben vastgesteld.

Het plan van wijziging heeft betrekking op een splitsing van een woning aan de Deukerdijk 38 te Pannerden.

Het plan van wijziging en het vaststellingsbesluit liggen met ingang van donderdag 10 juni 2010 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Markt in Lobith. Genoemde stukken zijn ook te raadplegen via de gemeentelijke website www.rijnwaarden.nl.

Beroep

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van Burgemeester en Wethouders schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan in te dienen.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan degene die beroep heeft ingesteld tevens een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven