Ontwerpbestemmingsplan Heerenveen – Voormalig terrein Smit ter inzage (plangebied is gelegen aan het Breedpad en de Van Cuyckstraat te Heerenven)

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van vrijdag 4 juni 2010 gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Heerenveen – voormalig terrein Smit’ Het ontwerpbestemmingsplan geeft een regeling voor de herontwikkeling van voormalig terrein Smit, gelegen aan het Breedpad in Heerenveen en het speelveld aan de Van Cuyckstraat in Heerenveen. Het plan voorziet in de bouw van 25 woningen en een nieuw speelveld.

Het plangebied omvat het voormalig terrein Smit aan het Breedpad en het speelveld aan de Van Cuyckstraat in Heerenveen. Het bestemmingsplan wordt globaal begrensd door het Breedpad (noordzijde), Bogardweg (westzijde), Commandeurstraat (zuidzijde) en de Van Cuyckstraat (oostzijde).

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om de stukken op te roepen via het invullen van de locatie en de naam van het ontwerpbestemmingsplan of het planid-nummer NL.IMRO.0074.BPNBreedpadSmitHV-ON01.

Tevens kan de papieren versie (verbeelding) van het bestemmingsplan worden ingezien tijdens openingsuren op de volgende plaatsen:

  • bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen;

  • in de centrale bibliotheek, Burgemeester Kuperusplein 48 te Heerenveen.

Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met mevrouw J. Palsma, telefoon 0513-617785.

Burgemeester en wethouders van Heerenveen.

Naar boven