Voorbereiding wijziging bestemmingsplan Buitengebied, Baaiduinen 11 te Baaiduinen

Ter voorbereiding van het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan op basis van artikel 3.6 lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ligt het volgende ontwerpwijzigingsplan, met de daarop betrekking hebbende stukken, ter inzage:

  • Bestemmingsplan Buitengebied, Baaiduinen 11 te Baaiduinen.

De wijziging maakt het mogelijk om de bestemming ‘Agrarisch’ te wijzigen in de bestemming ‘Wonen’. De bevoegdheid tot wijziging is omschreven in artikel 3 lid 3.7 onder f van het bestemmingsplan Buitengebied.

Op basis van artikel 37 van het bestemmingsplan Buitengebied, is op de voorbereiding van een besluit tot wijziging, afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing. Dit betekent dat een ontwerpbesluit tot wijziging met bijbehorende stukken gedurende 6 weken ter inzage wordt gelegd. Gedurende de termijn van terinzagelegging, van 4 juni tot en met 15 juli 2010, kunnen belanghebbenden hun zienswijze omtrent het wijzigingsplan kenbaar maken. Dit kan schriftelijk door het sturen van een brief gericht aan het college van B&W van de gemeente Terschelling, postbus 14, 8880 AA West-Terschelling of mondeling door het maken van een afspraak met de sector Grondgebied. Tegen vergoeding kan een afschrift van de ter inzage liggende stukken worden opgevraagd.

Naar boven