Ontwerpbestemmingsplan ‘Nibbixwoud Ganker 106/106a’

Burgemeester en wethouders maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Nibbixwoud Ganker 106/106a’ met ingang van 4 juni 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan omvat de bouw van een nieuwe brandweerkazerne en vijf nieuwe woningen op het perceel Ganker 106/106a te Nibbixwoud en het omzetten van de bestaande bedrijfswoning naar de bestemming ‘Wonen’. Omdat twee noordelijkste van de vijf woningen grenzen aan een 50 km-weg, wordt hiervoor een separate hogere grenswaarde procedure op grond van de Wet geluidhinder gevoerd.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunnen worden ingezien bij de balie van de afdeling Ruimtelijke Ordening in het gemeentehuis aan de Korteling 1 te Midwoud. Tevens is het ontwerpbestemmingsplan en bijbehorende stukken in te zien op onze website www.medemblik.nl onder het onderwerp Ruimtelijke ordening – Ruimtelijke ordening – Procedures. Het digitale ontwerpbestemmingsplan is in te zien op de landelijke voorziening voor ruimtelijke plannen. Het adres hiervoor is www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder omtrent het ontwerpbestemmingsplan schriftelijk of mondeling een zienswijze kenbaar maken. U kunt uw schriftelijke zienswijze richten aan de raad van de gemeente Medemblik, Postbus 7, 1670 AA Medemblik. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens de openstelling. U kunt hiervoor contact opnemen met B. Visser 0229-548072 of één van de medewerkers van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling.

Naar boven