Ontwerpwijzigingplan Kerkstraat 5 te Noordlaren

Het college van burgemeester en wethouders van Haren maken bekend dat het ontwerpwijzigingsplan Kerkstraat 5 Noordlaren ter inzage ligt.

Het plangebied betreft het perceel Kerkstraat 5 te Noordlaren. Het wijzigingsplan maakt een bestemmingsplanwijziging mogelijk van agrarische doeleinden met bebouwing naar woondoeleinden voor de vestiging van één burgerwoning. U kunt de desbetreffende stukken vanaf 4 juni 2010 tot en met 15 juli 2010 tijdens openingstijden inzien bij de balie van Publiekszaken in het gemeentehuis. Het plan is ook beschikbaar op www.haren.nl.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een schriftelijke zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Haren, t.a.v. afdeling Vergunningverlening & Handhaving, Postbus 21, 9750 AA Haren. Ook kunt u tijdens deze termijn mondeling een zienswijze indienen. Dit kan door een afspraak te maken met de heer ing. C. Kuperus, telefoonnummer 050-53 39 911 of per e-mail c.kuperus@haren.nl.

Na vaststelling van het wijzigingsplan door het college van Haren ligt het plan ter visie voor beroep en/of voorlopige voorziening bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State in Den Haag.

Naar boven