Bestemmingsplan ´Basisschool De Overplaats´ vastgesteld

De gemeenteraad van Teylingen heeft op 20 mei 2010 het bestemmingsplan ‘Basisschool De Overplaats’ vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op basisschool ‘De Overplaats’ aan de Willibrorduslaan in Sassenheim. Het bestemmingsplan voorziet in de uitbreiding van de basisschool met twee lokalen, waarbij de huidige hoofd- en personeelskamer, gelegen op de begane grond, wordt verplaatst naar de eerste verdieping van de uitbreiding.

Ter inzage

Het raadsbesluit met het vastgestelde bestemmingsplan liggen met ingang van vrijdag 4 juni 2010 tot en met donderdag 15 juli 2010 ter inzage. Het bestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding, planregels en een toelichting, kan ingezien worden op www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast kan het bestemmingsplan ingezien worden bij de receptie in het gemeentekantoor, Wilhelminalaan 25 in Sassenheim of via www.teylingen.nl onder de rubriek ‘Plannen en Projecten, Sassenheim’.

Beroep

Tegen het besluit van de raad kunnen belanghebbenden gedurende deze periode beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit geldt alleen voor degene die kan aantonen tijdens de ontwerpfase redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze in te dienen.

Het vaststellingsbesluit treedt op 16 juli 2010 in werking, tenzij binnen die termijn naast een beroepsschrift ook een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Een verzoek om voorlopige voorziening is alleen ontvankelijk als daarbij een spoedeisend belang kan worden aangetoond.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Nienke van Beek van de afdeling Ruimte, bereikbaar op telefoonnummer 0252-783 300.

Voorhout, 3 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Teylingen.

Naar boven