Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw-Vennep AT station HSL-zuid’

Burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw-Vennep Transformatorstation HSL-zuid’ ter inzage wordt gelegd.

Het plan

Het plan biedt het planologisch kader voor de bouw van een transformatorstation voor de exploitatie van de HSL-lijn. Het plangebied is globaal gesitueerd ter hoogte van de kruising tussen de Hogesnelheidslijn-Zuid (HSL-Zuid) en de Leimuiderweg (N207).

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan (verbeelding, regels, toelichting) met het ontwerpbesluit en de bijbehorende documenten ligt formeel ter inzage in het Informatiecentrum/CBI in het raadhuis, Raadhuisplein 1 te Hoofddorp. Dit is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 13.00 uur.

De terinzagelegging begint op 4 juni 2010 en duurt zes weken.

Het ontwerpbestemmingsplan met het ontwerpbesluit is ook in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente (www.haarlemmermeer.nl).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder zijn zienswijze over het ontwerp-bestemmingsplan zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen.

Schriftelijk kan dit door een brief te sturen aan de gemeenteraad van Haarlemmermeer, Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit bij het Informatiecentrum/CBI (zie hierboven).

Hoofddorp, 3 juni 2010

Naar boven