Projectbesluit (beroep) Dracht 150 Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat zij ongewijzigd hebben vastgesteld een projectbesluit voor:

Heerenveen

  • het veranderen van een kantoorruimte in een winkel op het perceel Dracht 150.

Ter inzage

Het besluit en de daarbij behorende stukken, waaronder eveneens de bouwvergunning, liggen met ingang van 4 juni 2010 gedurende een termijn van 6 weken, tijdens openingsuren, ter inzage bij de afdeling Publiek, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Het besluit en de daarbij behorende stukken zijn tevens raadpleegbaar op de website van de gemeente: www.heerenveen.nl, onder het kopje actueel/ter inzage. Daarnaast kan het besluit tevens worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het besluit op te roepen via het invullen van de locatie, de naam van het besluit of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.PJBDracht150HV-VG01).

Beroep

  • Belanghebbenden die zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht, en

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijzen op het ontwerpprojectbesluit naar voren hebben gebracht,

kunnen binnen de hiervoor omschreven termijn beroep instellen tegen het projectbesluit, bij de sector Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Voorlopige voorziening

Degene die tijdig een beroepschrift indient, kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter, sector Bestuursrecht van de arrondissementsrechtbank, Postbus 1702, 8901 CA Leeuwarden.

Naar boven