Ontwerpprojectbesluit voor aanleg vier rotondes op Noordelijke Bedrijventerreinen

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer maken ingevolge artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat met ingang van 4 juni 2010 gedurende zes weken het ontwerpprojectbesluit (ex artikel 3.10 Wro) met bijbehorende stukken voor de aanleg van vier rotondes op de Noordelijke Bedrijventerreinen, ter inzage ligt bij de balie Bouwzaken en bestemmingsplannen in de centrale hal van het Stadhuis.

Toelichting

De gemeente is van plan om vier bestaande kruisingen te reconstrueren tot rotondes om de doorstroming en de verkeersveiligheid te verbeteren. Het betreft de kruisingen:

  • Van der Hagenstraat/Fokkerstraat;

  • Van der Hagenstraat/Edisonstraat;

  • Edisonstraat/Franklinstraat en

  • Edisonstraat/Marconistraat.

De rotondes zijn in strijd met het bestemmingsplan. Daarom moet er een projectbesluit worden genomen.

Indienen van zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpprojectbesluit kenbaar maken aan burgemeester en wethouders. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Zoetermeer, Postbus 15, 2700 AA Zoetermeer.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 079.

Informatie

Heeft u naar aanleiding van deze publicatie een vraag of wilt u genoemde stukken inzien, dan kunt u terecht bij de balie Bouwzaken en bestemmingsplannen in de centrale hal van het Stadhuis, Stadhuisplein 1, Zoetermeer.

De centrale hal van het Stadhuis is geopend op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en op vrijdag aansluitend tot 19.30 uur. Voor het maken van een afspraak of een mondelinge toelichting kunt u bellen naar telefoonnummer 14 079.

Deze publicatie en het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken zijn digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Zoetermeer: www.zoetermeer.nl. U kunt het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0637.PB00004-0002. De bronbestanden van het ontwerpprojectbesluit zijn beschikbaar gesteld op

http://mos.zoetermeer.nl/e/d/dr/NL.IMRO.0637.PB00004-0002.

Zoetermeer, 3 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Zoetermeer,

de secretaris,

J. Dijkstra.

De burgemeester,

J.B. Waaijer.

Naar boven