Ontwerpbestemmingsplan ‘Belgische Wijk 19, Jubbega’

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van vrijdag 4 juni gedurende 6 weken, voor iedereen ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Belgische Wijk 19, Jubbega’. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel Belgische Wijk 19 in Jubbega en voorziet in het vervangen van de bestaande woning voor een nieuw op te richten woning.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan kan gedurende de hiervoor genoemde termijn worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om de stukken op te roepen via het invullen van de locatie en de naam van het ontwerpbestemmingsplan.

Het bestemmingsplan kan tevens worden ingezien op de volgende plaats:

  • bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Bij verschillen tussen de digitale en de papieren versie van het bestemmingsplan is de digitale versie van het plan doorslaggevend.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen zowel schriftelijk als mondeling zienswijzen indienen op het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15000, 8440 GA HEERENVEEN. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze.

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met mevrouw Y. Schotanus, telefoonnummer 0513-617867.

Burgemeester en wethouders van Heerenveen.

Naar boven