Kennisgeving voornemen procedure bestemmingsplan en structuurvisie (artikel 1.3.1. Bro)

Burgemeester en wethouders van Nederweert maken bekend dat het volgende bestemmingsplan en structuurvisie op basis van de Wet ruimtelijke ordening worden voorbereid:

  • Aanvullende Structuurvisie nieuwe bebouwing in het buitengebied. De structuurvisie is een nadere uitwerking van het Limburgs Kwaliteitsmenu en bevat beleid over nieuwe bebouwing in het buitengebied (wonen, bedrijven, landgoederen) en compensatie (groen, sloop).

  • Bestemmingsplan reclamemast Arishoek. Het betreft een bestemmingsplan om de plaatsing van de reclamemast planologisch mogelijk te maken.

Zodra de ontwerpen van de structuurvisie en het bestemmingsplan in procedure worden gebracht, wordt het gepubliceerd en ter inzage gelegd. Gedurende de termijn van terinzagelegging kunt u uw zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad. De kennisgeving van de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan en ontwerpstructuurvisie wordt gepubliceerd in het huis-aan-huis blad Gemeente Contact, de Staatscourant en langs elektronische weg (www.nederweert.nl).

Voorafgaand aan de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpstructuurvisie zal er, behoudens het vooroverleg dat plaatsvindt met externe instanties, geen gelegenheid worden geboden tot het indienen van reacties en zullen er evenmin op het plan betrekking hebbende stukken ter inzage worden gelegd.

Naar boven