Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Baanhoek 186 (De Bioderij)

Ter inzage

Burgemeester en wethouders van Sliedrecht maken bekend dat met ingang van 4 juni 2010 het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Baanhoek 186 (De Bioderij) ter inzage ligt. Gedurende zes weken, dus tot 16 juli 2010, kan eenieder het plan inzien in het gemeentekantoor, Industrieweg 11.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad ‘Bestemmingsplannen’, waarna u de mogelijkheid heeft om het ontwerpbestemmingsplan op te roepen op het scherm, bijvoorbeeld door de naam van het bestemmingsplan in te typen of te zoomen op de kaart.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen zijn als PDF te raadplegen op de website van de gemeente, www.sliedrecht.nl, via: Beleid en regelgeving → Ruimtelijke Ordening, Bouwen en Milieu → Bestemmingsplannen (bestemmingsplannen in procedure).

Toelichting

Het bestemmingsplan maakt het mogelijk om een schoorsteenconstructie tot circa 50 meter boven het maaiveld te plaatsen. Daarnaast voorziet het bestemmingsplan in een uitbreiding van de kantoorruimte en de bedrijfsruimten van De Bioderij om de bedrijfsvoering op bedrijfseconomische gronden te kunnen voortzetten.

Plangebied

Het bestemmingsplan bestrijkt het perceel Baanhoek 186 te Sliedrecht.

Mogelijkheid zienswijzen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerp schriftelijk kenbaar maken aan de gemeenteraad, Postbus 16, 3360 AA Sliedrecht. Als men een mondelinge zienswijze wil geven, dient dit uitdrukkelijk te worden verzocht bij de Afdeling ROBM van de gemeente Sliedrecht.

Nadere informatie

Voor meer informatie over het bestemmingsplan kunt u contact opnemen met de afdeling ROBM, telefoon (0184) 495 963.

Naar boven