Voorontwerpbestemmingsplan ‘Educatief Cluster Sint-Michielsgestel Oost’

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel geven ingevolge artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening kennis van de voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan. Dit betreft het voorontwerpbestemmingsplan ‘Educatief Cluster Sint-Michielsgestel Oost’. Inmiddels is een voorontwerpbestemmingsplan gereed. Dit plan wordt overeenkomstig de ‘Inspraakverordening gemeente Sint-Michielsgestel’ ter inzage gelegd.

Het plangebied bestaat uit twee locaties en omvat globaal het gebied begrensd door de Christinastraat en de Van de Kerkhoffstraat en de Irenestraat en de Beekkant. Het plan geeft een planologisch/juridische regeling waarin het grondgebruik en de te realiseren bebouwing is vastgelegd.

Doel van het plan is om de oprichting van het educatief cluster mogelijk te maken aan de Christinastraat en het realiseren van woningbouw aan de Irenestraat.

Inspraak

Het voorontwerpbestemmingsplan ‘Educatief Cluster Sint-Michielsgestel Oost’ ligt van 4 juni 2010 tot en met 15 juli 2010 voor eenieder ter inzage bij de balie Vergunningen en Handhaving in het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten openingstijden is inzage op afspraak mogelijk; daarvoor kunt u bellen naar telefoonnummer (073) 5531111. U kunt het voorontwerp ook digitaal inzien via onze gemeentelijke website: www.sint-michielsgestel.nl.

Gedurende de genoemde periode kan eenieder schriftelijk of mondeling een gemotiveerde inspraakreactie naar voren brengen. Schriftelijke inspraakreacties moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. Een mondelinge inspraakreactie kunt u geven tijdens de inzage uren.

Buiten deze uren is inzage mogelijk op afspraak via de centrale balie van het gemeentehuis (073-553 11 11).

Overleg adviserende instanties

Tijdens de inspraakronde wordt het plan ter advisering voorgelegd aan de provincie Noord-Brabant, de VROM-Inspectie Regio Zuid en Waterschap De Dommel.

Sint-Michielsgestel, 3 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,

de secretaris,

A.H.P.G. van de Kerkhof.

De burgemeester,

J.C.M. Pommer.

Naar boven