Ontwerpprojectbesluit ‘Ontsluiting Giersbergen’

Het college van Heusden maakt bekend, dat op grond van artikel 3.11, 1e lid Wet ruimtelijke ordening op 18 mei 2010 het projectbesluit ‘Ontsluiting Giersbergen’ vastgesteld is.

Het plangebied ligt nabij het dorp Giersbergen en wordt globaal begrensd aan de noordzijde door de Margrietweg, aan de westzijde en oostzijde door agrarisch gebied en aan de zuidzijde door het parkeerterrein van Giersbergen.

Het projectbesluit is ten behoeve van de verbreding en verharding van de bestaande weg, met het nummer 58, zodat de ontsluiting van Giersbergen verbeterd. De huidige verkeersafwikkeling kan tot gevaarlijke situaties en overlast leiden. De nieuwe ontsluiting van het parkeerterrein van Giersbergen, een van de recreatieve poorten van het nationaal park Loonse en Drunense Duinen, betekent dat alleen bestemmingsverkeer een plaats krijgt binnen het dorp.

Inzage

Het projectbesluit met bijbehorende stukken ligt ter inzage met ingang van 3 juni 2010. Dit kan in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Heusden. Een digitale versie van het projectbesluit is raadpleegbaar en wordt beschikbaar gesteld via onze website www.heusden.nl onder het kopje ‘actueel’  ‘bestemmingsplannen’. Daarnaast is het te raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Vanaf de dag nadat het besluit ter inzage ligt, kunt u gedurende zes weken een gemotiveerd beroepschrift indienen. Het beroepschrift dient u in bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Indien u een verzoek om een voorlopige voorziening in wil dienen kunt u deze aan hetzelfde adres richten.

Informatie

Heeft u vragen dan kunt u deze stellen aan de heer M. Molijn, telefoonnummer (073) 513 17 89.

Naar boven