Kennisgeving projectbesluit uitbreiding van composteerbedrijf Structuurbaan 11 Nieuwegein

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein maken overeenkomstig artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat het voornemen bestaat om een projectbesluit als bedoeld in artikel 3:10 Wet ruimtelijke ordening voor te bereiden voor het uitbreiden van het composteerbedrijf aan de Structuurbaan 11 in Nieuwegein.

Overeenkomstig artikel 1.3.1. lid 2 Bro delen wij u mee dat geen inspraak wordt toegepast over dit voornemen. Op dit moment zijn er nog geen stukken die ter inzage kunnen worden gelegd en is er nog geen mogelijkheid tot het indienen van zienswijzen. Ook is er nog geen gelegenheid geboden aan onafhankelijke instanties om advies uit te brengen over dit voornemen.

Het besluit zal worden voorbereid met toepassing van de uniforme openbare voorbereidingsprocedure. Als het ontwerpbesluit gereed is en het overleg zoals genoemd in artikel 5.1.1. Bro is afgerond, zal het ontwerpbesluit ter inzage worden gelegd. Vanaf dat moment kan eenieder zienswijzen indienen. De terinzagelegging wordt vooraf aangekondigd in de Molenkruier en op de gemeentelijke website.

Nieuwegein, 2 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein.

Naar boven