Ter inzage liggende Ontwerpbesluit Vreeswijksestraatweg 10

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein maken bekend dat de volgende ontwerpbesluiten met alle relevante stukken terinzageliggen in het kader van de zienswijzenprocedure.

Projectbesluit

Afwijkende regeling: eenieder mag een zienswijze indienen.

Wie:

C.J.L. Hendriks

Wat:

Bouw van een woning

Waar:

Vreeswijksestraatweg 10

Dossiernummer:

0906219

Artikel(en):

3.10 en 3.11 Wet ruimtelijke ordening en artikel 40 en 46 Woningwet

In combinatie met:

bouwvergunning en hogere waarde wet geluidhinder

Wilt u de ontwerpbesluiten inzien?

De bovengenoemde ontwerpbesluiten liggen, tenzij anders vermeld, ter inzage gedurende zes weken van 25 maart 2010 t/m 6 mei 2010 bij het loket Bouwen (zie de gegevens bovenaan deze pagina). Als u ze wilt inzien hoeft u hiervoor geen afspraak te maken. U kunt het projectbesluit en het besluit hogere waarden ook bekijken via de website van de gemeente Nieuwegein (www.nieuwegein.nl/projectbesluiten). Het projectbesluit kunt u daarnaast ook raadplegen via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wilt u een zienswijze kenbaar maken?

Op ontwerpbesluiten kunt u reageren voordat de gemeente een definitief besluit neemt. Zo´n reactie heet een zienswijze. In de meeste gevallen mogen alleen belanghebbenden een zienswijze indienen. Als iedereen deze mogelijkheid heeft, staat dat hierboven specifiek vermeld. U moet uw zienswijze kenbaar maken in de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt. Dit kunt u zowel schriftelijk als mondeling doen. Uw schriftelijke zienswijze richt u aan Burgemeester en wethouders van Nieuwegein, t.a.v. afdeling Duurzame Ontwikkeling, Postbus 1, 3430 Nieuwegein. Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Neem dan contact op met afdeling Duurzame Ontwikkeling via telefoonnummer (030) 607 15 73 of emailadres zienswijzen@nieuwegein.nl. U wordt dan uitgenodigd voor een gesprek waarvan wij een verslag maken. Dit verslag vormt vervolgens uw zienswijze.

Wat doen we met uw zienswijze?

Na afloop van de terinzagelegging neemt de gemeente een definitief besluit. Als u een zienswijze heeft ingediend, stelt de gemeente u schriftelijk op de hoogte van het besluit en de manier waarop ze uw zienswijze hierbij heeft betrokken. De besluiten worden ook op deze pagina bekend gemaakt onder ‘besluiten over vergunningen, vrijstellingen, ontheffingen en projectbesluiten’. U vindt daar ook informatie over hoe u op dat moment bezwaar of beroep kunt aantekenen tegen een besluit.

Naar boven