Ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor ruimtewoningen’

Burgemeester en wethouders van Brielle maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Ruimte voor ruimtewoningen’ met ingang van vrijdag 4 juni 2010 gedurende 6 weken voor eenieder ter inzage ligt bij de afdeling VROM van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren (van 8.00 uur tot 12.30 uur), Slagveld 36.

Het bestemmingsplan maakt de bouw van ‘Ruimte voor ruimtewoningen’ mogelijk op verschillende locaties in het buitengebied. Het betreft de volgende locaties: aan de Bollaarsdijk naast nummer 17a, aan de Dorpsdijk naast nummer 38a, aan de Tussenweg tegenover nummer 2a, aan de Kloosterweg naast nummer 26, aan de Kloosterweg tussen nummer 50 en 60, aan de Rik tegenover nummer 18, aan de Landsweg aan beide zijden van nummer 2, aan de Waterweg achter de woningen gelegen aan de Landsweg 1 tot en met 3a. Het aantal woningbouwkavels varieert tussen twee en tien per locatie.

Gedurende de periode van zes weken (van 4 juni 2010 tot en met 15 juli 2010) kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle. Voor het mondeling indienen van een zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met mevrouw P. van der Eijk van de afdeling VROM, 0181-471191. Een zienswijze die per e-mail is ingezonden, wordt niet in behandeling genomen. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens op de site van de gemeente Brielle in te zien (www.brielle.nl/plannen en projecten/bestemmingsplannen) en op www.ruimtelijke plannen.nl.

Naar boven