Ontwerpprojectbesluit nooduitgang Noord/Zuidlijn Churchilllaan

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid maakt op grond van artikel 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening jo. artikel 3:12 van Algemene wet bestuursrecht bekend dat ten behoeve van de aanleg van de Noord/Zuidlijn, een ontwerpprojectbesluit voor een ondergrondse nooduitgang met bovengrondse klepconstructie, ter plaatse van de middenberm van de Churchilllaan, nabij de kruising met de Scheldestraat, is opgesteld.

Het ontwerpprojectbesluit met de daarbij behorende stukken, ligt van 3 juni 2010 tot en met 14 juli 2010 gedurende 6 weken ter inzage op het stadsdeelkantoor aan de President Kennedylaan 923 en bij het Loket Tripolis aan het Burgerweeshuispad 301. Beide locaties zijn op werkdagen geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Daarnaast is het stadsdeelkantoor nog op woensdagavond en het loket Tripolis op maandagavond geopend tot 19.30 uur. Het ontwerpprojectbesluit is daarnaast digitaal raadpleegbaar via de website www.zuid.amsterdam.nl. Ook via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl is het ontwerpprojectbesluit digitaal te raadplegen.

Eenieder kan gedurende de termijn dat het ontwerpprojectbesluit ter inzage ligt schriftelijk of mondeling zienswijzen hierover kenbaar maken. Uw schriftelijke reactie kunt u sturen naar Stadsdeel Zuid, postbus 74019, 1070 BA Amsterdam t.a.v. het team stedelijke ontwikkeling. Voor uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het secretariaat van team stedelijke ontwikkeling op telefoonnummer 020-252 1904.

Aangezien de bevoegdheid tot het afgeven van de bouwaanvraag voor het onderhavige bouwplan bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam ligt en niet bij het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid, wordt de terinzagelegging van de ontwerpbouwvergunning niet in deze publicatie aangekondigd, maar wordt hier een afzonderlijke publicatie voor opgesteld. In deze publicatie staat tevens op welke wijze zienswijzen m.b.t. deze ontwerpbouwvergunning kunnen worden ingediend.

De ontwerpbouwvergunning ligt gelijktijdig ter inzage op het kantoor van de Dienst Milieu- en Bouwtoezicht, Weesperplein 4.

Amsterdam, 2 juni 2010

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Zuid,

H.J.M. Wink,

stadsdeelsecretaris.

P.P.J. Slettenhaar,

voorzitter.

Naar boven