Vaststelling partiële herziening bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’ voor het perceel Commissieweg 33 in de Wijk

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 20 mei 2010 partiële herziening bestemmingsplan ‘Buitengebied De Wolden’ voor het perceel Commissieweg 33 in de Wijk heeft vastgesteld. Ook heeft de raad besloten om geen exploitatieplan vast te stellen.

Het bestemmingsplan

Dit plan betreft de planologische regeling van een uitbreiding van de bestaande camping aan de zuidzijde richting Commissieweg.

Ter inzage

Het besluit tot vaststelling, het bestemmingsplan zelf, alsmede bijbehorende stukken liggen met ingang van 3 juni 2010 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage in het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Ook is het bestemmingsplan te raadplegen via dewolden.nl, onder Inwoners, Bouwen en Wonen en Bestemmingsplannen.

Beroep

Er zijn tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbestemmingsplan geen zienswijzen naar voren zijn gebracht. Daarom kunnen alleen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen het vastgestelde bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist

Zuidwolde, 2 juni 2010

Burgemeester en wethouders van De Wolden.

Naar boven