Bestemmingsplan Winkelcentrum Kraailandhof (onherroepelijk)

Het bestemmingsplan ‘Winkelcentrum Kraailandhof’ maakt de herstructurering van het bestaande winkelcentrum aan het Kraailandhof mogelijk. De herstructurering heeft betrekking op het oudere gedeelte van het winkelcentrum (supermarkt en direct aanliggende winkels), inclusief de apotheek, de herinrichting van het (markt)plein, de percelen Zevenhuizerstraat 71 en 81 en de kruising Zevenhuizerstraat-Kraailandhof-Esdoornlaan.

De gemeenteraad van Amersfoort heeft op 16 februari 2010 bij besluitnr. 3226886 het bestemmingsplan gewijzigd vastgesteld. Het bestemmingsplan en het raadsbesluit hebben van 1 april t/m 12 mei 2010 ter inzage gelegen waarbij beroep kon worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Van deze gelegenheid is geen gebruik gemaakt. Daarmee is het bestemmingsplan met ingang van 13 mei 2010 onherroepelijk geworden.

Het bestemmingplan ligt vanaf heden voor eenieder ter inzage bij het Vergunningenloket in de Observant aan het Stadhuisplein 7. De openingstijden van het Vergunningenloket zijn op werkdagen van 9.00–13.00 uur. Het bestemmingsplan kan ook digitaal worden geraadpleegd via de gemeentelijke website www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen.

Naar boven