Terinzagelegging Ontwerpbestemmingsplan ‘Geluidwal Galecopperzoom’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nieuwegein maken bekend dat, met ingang van 3 juni 2010 tot en met 14 juli 2010, voor eenieder ter inzage ligt het Ontwerpbestemmingsplan ‘Geluidwal Galecopperzoom’ met bijbehorende stukken. Het Ontwerpbestemmingsplan ‘Geluidwal Galecopperzoom’ maakt het mogelijk om een geluidwal met geluidscherm te realiseren. Het plangebied van het bestemmingsplan Geluidwal Galecopperzoom ligt in het noordwesten van Nieuwegein en wordt globaal begrensd door:

  • Reijnesteineseweg 9 in het noorden;

  • de Reijnesteinseweg in het oosten;

  • de Galecopperwetering in het zuiden;

  • en de rijksweg 2 in het westen.

Iedere werkdag tussen 8.30 uur en 13.00 uur en op woensdag doorlopend van 8.30 uur tot 20.00 uur kunt u in de Stadswinkel loket Bouwen, Martinbaan 2 te Nieuwegein, het bovengenoemde Ontwerpbestemmingsplan inzien.

Gedurende bovengenoemde termijn van 6 weken kan eenieder schriftelijk een zienswijze tegen het Ontwerpbestemmingsplan ‘Geluidwal Galecopperzoom’ indienen bij de gemeenteraad van Nieuwegein, Postbus 1, 3430 AA te Nieuwegein, onder vermelding van zienswijze Ontwerpbestemmingsplan ‘Geluidwal Galecopperzoom’.

Tevens kan eenieder gedurende diezelfde 6 weken mondeling zijn of haar zienswijze kenbaar maken bij de gemeenteraad. Mondelinge zienswijzen kunnen gedurende de ter inzage termijn op afspraak worden ingediend bij Martijn Broersma, telefoonnummer (030) 607 14 17.

Nieuwegein, 2 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Nieuwegein.

Naar boven