Wijzigingsplan Thijssenweg 8, Wagenberg

Burgemeester en wethouders van Drimmelen maken bekend dat vanaf vrijdag 4 juni 2010 tot en met 15 juli 2010 gedurende zes weken in de hal van het gemeentehuis, Park 1 te Made, voor eenieder ter inzage ligt het besluit tot wijziging van het bestemmingsplan ‘Kern Wagenberg’.

Het betreft een wijziging op grond van het bepaalde in artikel 3.6, eerste lid onder a, van de Wet ruimtelijke ordening, waarbij de bestemming ‘Gemengde doeleinden 2’ van het perceel Thijssenweg 8 te Wagenberg is gewijzigd in de bestemming ‘Bedrijfsdoeleinden’

Het plan is langs elektronische weg te raadplegen op de gemeentelijk website.

Gedurende de termijn dat het besluit ter inzage ligt kan door iedere belanghebbende beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 EA te ’s-Gravenhage.

Het goedkeuringsbesluit treedt in werking daags na de termijn van terinzagelegging. Binnen de termijn van terinzagelegging is het mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om voorlopige voorziening schorst de inwerkingtreding van het goedkeuringsbesluit totdat op het verzoek is beslist.

Made, 3 juni 2010

Burgemeester en wethouders van Drimmelen.

Naar boven