Gecoördineerde ontwerpbesluiten voor het perceel Lindonk 41 in Zevenbergen

Burgemeester en wethouders van Moerdijk maken bekend dat vanaf 3 juni tot en met 14 juli 2010 voor iedereen de volgende ontwerpbesluiten, met de daarop betrekking hebbende stukken, ter inzage liggen:

  • 1. Het ontwerp van het bestemmingsplan ‘Lindonk 41’ in Zevenbergen. Dit ontwerp is opgesteld om de realisatie van een nieuwe school mogelijk te maken.

  • 2. De ontwerpsloopvergunning voor het slopen van de bestaande bebouwing (het sportgezondheidscentrum) op het perceel Lindonk 41 in Zevenbergen.

  • 3. De ontwerpbouwvergunning, eerste fase, voor het bouwen van een schoolgebouw op het perceel Lindonk 41 in Zevenbergen.

De gemeenteraad is bevoegd gezag voor het ontwerpbestemmingsplan. Burgemeester en wethouders zijn bevoegd gezag voor de sloopvergunning en de bouwvergunning. Door de gemeenteraad is op 11 juni 2009 besloten om gebruik te maken van de coördinatieregeling op grond van artikel 3.30 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening. De besluiten doorlopen gezamenlijk de uniforme openbare voorbereidingsprocedure op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Burgemeester en wethouders verzorgen de coördinatie.

De ontwerpbesluiten, en de daarop betrekking hebbende stukken, kunnen gedurende de hierboven genoemde termijn tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bij het Gemeentelijk Informatiecentrum worden ingezien. Verder kunnen de stukken worden ingezien op de gemeentelijke website www.Moerdijk.nl/Projecten onder 112. Herontwikkeling Lindonk 41. Het ontwerpbestemmingsplan kan ook worden ingezien op de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen, zowel schriftelijk als mondeling, zienswijzen indienen tegen één of meerdere ontwerpbesluiten.

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Moerdijk, Postbus 4, 4760 AA Zevenbergen. Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en op welk(e) ontwerpbesluit(en) de zienswijze betrekking heeft. Burgemeester en wethouders zenden de zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan naar de gemeenteraad.

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met de afdeling V&H (Mariëlle Brouwer) of de afdeling RMO (André van Dongen), telefoon 0168-373600.

Zevenbergen, 1 juni 2010.

Naar boven