Plan Milieu Effect Rapportage

Het college van burgemeester en wethouders van Renswoude maakt namens de gemeenteraad bekend, dat het PlanMER (Plan Milieu Effect Rapportage) voor het buitengebied vanaf 1 juni 2010 gedurende zes weken voor een ieder tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage ligt bij de afdeling Algemene Zaken. Het besluit en onderliggende stukken zijn ook digitaal te raadplegen via www.renswoude.nl. De PlanMER is opgenomen in het bijlagenboek behorende bij het ontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied 2010’ welk plan overigens per gelijke datum eveneens ter inzage ligt.

De gemeenteraad van Renswoude stelt in zijn openbare vergadering van 5 oktober 2010 de PlanMER en het bestemmingsplan ‘Buitengebied 2010’ vast.

Eenieder kan binnen de termijn van 6 weken zijn mondelinge en/of schriftelijke zienswijze(n) omtrent onjuistheid in en of onvolledigheid van het PlanMER kenbaar maken bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u gedurende de termijn van tervisielegging indienen bij de gemeenteraad van Renswoude, Postbus 8, 3927 ZL Renswoude.

Renswoude, 31 mei 2010

College van burgemeester en wethouders van Renswoude,

de secretaris,

H.W. Lehmann.

De burgemeester,

K.F.H. Schorer.

Naar boven