Voorbereidingsbesluiten Buitengebied Odoorn en Odoornerveen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Borger-Odoorn maakt ingevolge artikel 3.7 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat de raad van die gemeente op 20 mei 2010 heeft besloten, voorbereidingsbesluiten te treffen voor de volgende bestemmingsplannen:

  • 1. ‘Buitengebied Odoorn’, betreffende de daarin opgenomen percelen met de aanduiding woondoeleinden;

  • 2. ‘Odoornerveen’, ‘Part. herziening Odoornerveen’ en ‘1ste Exloërmond’ voor de gebieden zoals op de gewaarmerkte kaarten is aangegeven.

De voorbereidingsbesluiten treden op 2 juni 2010 in werking en liggen vanaf dat moment voor iedereen gedurende 6 weken tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis bij het KCC, cluster Omgeving (voorheen Vrom). Ook zijn de stukken te raadplegen via internet op www.borger-odoorn.nl onder bouwen en wonen → bestemmingsplannen → overzicht van de bestemmingsplannen. Hiernaast is het eveneens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl

Ingevolge artikel 8:5 lid 1 j° 7:1 Algemene wet bestuursrecht j° 3.7 Wet ruimtelijke ordening is tegen een voorbereidingsbesluit geen bezwaar/beroep mogelijk.

Exloo, 1 juni 2010

Het college van burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven