Vaststelling bestemmingsplan Omzetting bedrijfswoningen 2e tranche

De gemeenteraad heeft bij besluit van 22 april 2010 het bestemmingsplan Omzetting bedrijfswoningen 2e tranche ongewijzigd vastgesteld. In het bestemmingsplan zijn 24 agrarische woningen opgenomen die in overeenstemming met het ‘Beleidsplan voor agrarische woningen in het sierteeltgebied van de regio Boskoop’ omgezet worden naar burgerwoning.

Het besluit van de gemeenteraad en het vastgestelde bestemmingsplan Omzetting bedrijfswoningen 2e tranche liggen met ingang van 31 mei 2010 voor een periode van zes weken voor eenieder ter inzage. Het ligt ter visie van maandag t/m vrijdag tussen 8.00−17.00 uur bij de receptie in het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 te Boskoop. Het bestemmingsplan is op internet te vinden onder www.boskoop.nl onder 'ruimtelijke plannen'.

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan tegen het vaststellingsbesluit van de gemeenteraad beroep worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door:

  • degene die tijdig een zienswijze heeft ingediend bij de gemeenteraad tegen het ontwerpbestemmingsplan;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zich tijdig tot de gemeenteraad te wenden.

Tegelijkertijd kan binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het besluit van de gemeenteraad wordt dan in ieder geval opgeschort tot de beslissing door de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak op dat verzoek is genomen.

Naar boven