Ontwerpbestemmingsplan Campus Lagewei

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat de commissie Ruimte heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Campus Lagewei. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de nieuwbouw voor de uitbreiding van het Dalton Lyceum, de definitieve huisvesting van Calvijn Groene Hart, de aanleg van een sportveld en de realisering van een multifunctionele accommodatie.

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken kunt u inzien in de periode (28 mei 2010) t/m (8 juli 2010) bij het gemeentelijke Servicecentrum. De openingstijden zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00–15.00 uur, maandag- en woensdagavond van 18.30–20.00 uur. Ook is het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken digitaal beschikbaar op de site van de gemeente www.barendrecht.nl → actueel → ter inzage → Ruimtelijke ordening en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende hierboven genoemde periode kan eenieder mondeling of schriftelijk zienswijzen naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Barendrecht, Postbus 501, 2990 EA Barendrecht. Voor een mondelinge zienswijze dient u een afspraak te maken met de heer M. Vorstelman via telefoonnummer 0180-698 398.

Naar boven