Ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden geluidhinder Tuindorp Frankendael (Jeruzalem)

Het dagelijks bestuur van Stadsdeel Oost maakt bekend dat het ontwerpbesluit vaststelling hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting, vanaf 28 mei 2010 gedurende zes weken is vrijgegeven voor reactie, gelijktijdig met het ontwerpbestemmingsplan Tuindorp Frankendael. Het ontwerpbesluit ligt daartoe tijdens kantooruren ter visie op het Stadsdeelhuis, Oranje-Vrijstaatplein 2, informatiewinkel publieksvoorlichting, alsmede in het informatiecentrum Jeruzalem aan het Ingenhouszhof 7−11. Het ontwerpbesluit staat ook op de website van het stadsdeel.

De vaststelling van hogere waarden voor geluidhinder is noodzakelijk in verband met het bestemmingsplan Tuindorp Frankendael dat eveneens als ontwerp ter visie ligt. De hogere grenswaarden zijn ten behoeve van geluidbelasting van de wegen Hugo de Vrieslaan, Kruislaan, Maxwellstraat en de Gooiseweg op meerdere woningen in het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan Tuindorp Frankendael.

Gedurende de termijn van tervisielegging kan eenieder zijn schriftelijke, gemotiveerde, zienswijze over het ontwerpbesluit hogere waarden indienen bij het dagelijks bestuur van stadsdeel Oost, postbus 94801, 1090 GV Amsterdam. Indien u een afspraak wilt maken voor het indienen van een mondelinge zienswijze kan contact op worden genomen met de heer R. Nijdam van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Duurzaamheid (tel. 020-253 45 41).

Amsterdam, 27 mei 2010

Het dagelijks bestuur voornoemd,

F. Elatik,

voorzitter.

F. van Erkel,

secretaris.

Naar boven