Ontwerpbestemmingsplan Nieuw Den Helder Noord 2009

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken op grond van artikel 3.8, lid 1 Wro bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Nieuw Den Helder Noord 2009 met ingang van 28 mei 2010, gedurende 6 weken ter visie ligt.

De op het bestemmingsplan betrekking hebbende gebiedsgrenzen worden globaal gevormd door de De Linie in het Noorden, De Texelstroomlaan in het Oosten, de Waddenzeestraat in het zuiden en de Jan Verfailleweg in het Westen.

Het bestemmingsplan voorziet in een actuele bestemmingsregeling en het vastleggen van de bestaande toestand/rechten ten aanzien van woningen, woongebouwen, dienstverlening, detailhandel, water, groen en bijbehorende wegen. Ook wordt voorzien in een nieuwe viskiosk aan de Marsdiepstraat. Tevens behartigd het plan voor delen van het plangebied de belangen ten aanzien van archeologie.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuw Den Helder Noord 2009’ ligt op de volgende wijze ter inzage:

  • digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.denhelder.nl;

  • bij het Klant Contact Centrum in het stadhuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00 uur, donderdag van 8.30 tot 19.30 uur en vrijdag van 8.30 tot 15.00 uur.

Gedurende genoemde termijn kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan met het daarbij behorende ontwerpbesluit kenbaar maken bij de Gemeenteraad van Den Helder, Postbus 36, 1780 AA, Den Helder. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kunt u een afspraak maken met een medewerker van het team planontwikkeling van de Afdeling Ruimte, Wonen en Ondernemen van de gemeente Den Helder, telefoon 0223-678 817.

Naar boven