Kennisgeving voorbereiding bestemmingsplan Den Briel

Ter voldoening aan artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening geven burgemeester en wethouders van Papendrecht kennis van het feit dat zij een nieuw bestemmingsplan voorbereiden voor de voormalige busstrooklocatie in het centrum.

Het plangebied wordt begrensd door de Veerweg in het oosten, de P.C. Hooftlaan in het zuiden en door twee bij de Constantijn Huygenslaan gelegen woonflats met parkeerterreinen aan de noord- en westzijde.

Een voorontwerp van het bestemmingsplan zal zes weken ter inzage gelegd worden en er wordt advies ingewonnen van de relevante overlegpartners (ex artikel 3.1.1. Besluit ruimtelijke ordening) die de gemeente gebruikelijk raadpleegt in het kader van de voorbereiding van een nieuw bestemmingsplan. De verwachting is dat het voorontwerpbestemmingsplan tweede kwartaal 2010 ter inzage zal liggen.

Vanaf die periode wordt de gelegenheid geboden tot het indienen van zienswijzen. De bekendmaking hiervan zal op de gemeentepagina van het Papendrechts Nieuwsblad worden gepubliceerd en op de gemeentelijke internetsite www.papendrecht.nl onder het kopje ‘Actueel’.

Papendrecht, 18 mei 2010

Naar boven