Ontwerpbestemmingsplan Gerard Doustraat 96 e.o.

Ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening maken burgemeester en wethouders van Meppel bekend dat met ingang van 27 mei 2010 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Gerard Doustraat 96 e.o.

Het plangebied wordt globaal begrensd door de Govaert Flinckstraat, Gerard Doustraat, Zuiderlaan en de hoogbouw aan de zuidkant van het wijkpark te Meppel.

In het ontwerpbestemmingsplan wordt het planologische beleid verwoord voor o.a. de nog te bouwen Brede School aan de Zuiderlaan, de herinrichting van het wijkpark en de bouw van woningen op de hoek Govaert Flinckstraat/Gerard Doustraat.

Waar kunt u het ontwerpbestemmingsplan inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met ingang 27 mei tot en met 7 juli 2010 voor eenieder ter inzage in het Stadskantoor, Grote Oever 26 te Meppel.

De openingstijden daarvan zijn van maandag t/m vrijdag van 8.30 uur t/m 17.00 uur en tevens op vrijdag van 17.00 tot 20.00 uur. Het plan (planverbeelding, regels, toelichting en bijlagen) kan ook worden ingezien op de website www.ruimtelijkeplannen.nl en op de website van de gemeente Meppel. Ga naar www.meppel.nl vervolgens in de linkerkolom ‘direct naar’ bestemmingsplannen. Vervolgens kunt u hier het ontwerpbestemmingsplan ‘Gerard Doustraat 96 e.o.’ raadplegen.

Hoe kunt u uw zienswijze kenbaar maken?

Gedurende de bovengenoemde termijn kan eenieder reageren. Zienswijzen met betrekking tot het ontwerpbestemmingsplan kunt u zowel schriftelijk als mondeling indienen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de gemeenteraad van Meppel, Postbus 501, 7940 AM Meppel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met het loket Bouwen & Wonen via het telefoonnummer 0522-850 590.

Meppel, 26 mei 2010

Burgemeester en wethouders voornoemd.

Naar boven